Sunset Stripe - LS71801Pris:

569 kr

Leveranstid: 2-5 dagar
Kollektion: Soleil
Tillverkare: Intrade
Artikelnummer: LS71801
Mått: 0.68 x 8.23 m
Mönsterpassning: Förskjuten 0.53m
Övrigt: Tapetkvalitet: Papperstapet

Fler tapeter från Soleil

Intrade

Soleil - tapeter från Intrade. Soleil, som betyder sok på franska, är en riktigt fräsch tapetkollektion med somriga influenser. En mängd ljuvliga blommor i akvarellfärger på krispigt vit botten. Kan med fördel matchas med någon av de fräcka grafiska sidotapeterna för en mer modern look. Inspirationen hämtade designern under ett vårdbesök vid Cosmosjön i Italien. Det märks verkligen då det är ett färgsprakande potpurri av olika vårblommor man möts av när man slår upp tapetkoken Soleil från Intrade. Perfekt matchad textil i linne finn till denna tapetkollektion.


LS71700

LS71609

LS70109

LS72109

LS71307

LS71001

LS71000

LS71100

LS71709

LS72301

LS71009

LS71900
Tapeter med liknande färg:
Sverige Norway Finland
Tapeter från:

Om du inte hittar en viss tapet eller leverantör som du är ute efter går det bra att maila oss och fråga om beställning på varan, då vi inte visar hela vårt utbud av tapeter & tyger hemsidan.

Logga inTapeter-Tyger bloggen

Palmetto - tapeter inspirerade av väldoftande trädgårdar

Palmettos fängslande mönster har inspirerats av tidiga morgonpromenader genom daggtäckt skog och strosande i skymning genom väldoftande trädgårdar. Kollektionen fångar 1800-talets botaniska iver och 1920-talets extravagans som möter moderna organiska siluetter. Via hela tapetkollektionen Palmetto.

Retrotapeter - en 4e upplaga av populära Miss Print

Miss Print 4 följer den retroanda och stil som vi är vana att se och som vi älskar! Kollektionen innehåller djärva och grafiska mönster i olika kulörer som samspelar i vackert utformade tapeter. Dessutom är denna läckra kollektion även i non-woven kvalitet! Se alla retrotapeter i Miss Print 4.

Tradition - Kulturhistorisk berättelse tryckt på tapet

Sandberg Tradition är en kulturhistorisk berättelse om väggarna som är fonden till våra liv. En historia om tapetens utveckling i Sverige, från 1700-talets rokoko och gustavianska stil till 1920-talets nordiska klassicism.

A Vintage Book - Nyhet inom bohemisk och poetisk känsla

Dyk in i romantiken med A Vintage Book från Boråstapeter. Plocka fram dina vackraste minnen, ditt arvegods och låt kärleken till det nostalgiskt poetiska ta över hemma.

Brooklyn Bridge - tapeter där storstad och natur möts

I kollektionen Brooklyn Bridge möts storstad och natur i en stilfull krock! Industriella material som sten, trä och tegel dyker upp i nya former av mönster samtidigt som färgsprakande blommor och livfulla fjärilar frodas i betongen. Färgpalettens naturfärger som beige, grått och brunt lyfts av starka kulörer som cerise, turkos, gult och grönt. Vidare till Brooklyn Bridge kollektionen.